Softpro anatomiset päätuet

Soft pro on yksilöllisesti säädettävä päätukijärjestelmä lapsille ja aikuisille. Sarja koostuu useista eri päätuista sekä niihin kuuluvista lisätuista ja kiinnittimistä eri pyörätuolimalleihin ja istuimiin. Anatomiset päätuet mahdollistavat pään tuennan vaikeissakin ongelmatilanteissa.

Pro aikuisten päätuki

 Anatuki1

Soft pro on yksilöllisesti säädettävä päätukijärjestelmä aikuisille. Sarja koostuu useista eri päätuista sekä niihin kuuluvista lisätuista ja kiinnittimistä eri pyörätuolimalleihin ja istuimiin. Anatomiset päätuet mahdollistavat pään tuennan vaikeissakin ongelmatilanteissa
Pro Junior
 Anatuki2 Soft pro on yksilöllisesti säädettävä päätukijärjestelmä nuorille. Sarja koostuu useista eri päätuista sekä niihin kuuluvista lisätuista ja kiinnittimistä eri pyörätuolimalleihin ja istuimiin. Anatomiset päätuet mahdollistavat pään tuennan vaikeissakin ongelmatilanteissa.
 Lasten päätuki
 Anatuki3 Soft pro on yksilöllisesti säädettävä päätukijärjestelmä lapsille. Sarja koostuu useista eri päätuista sekä niihin kuuluvista lisätuista ja kiinnittimistä eri pyörätuolimalleihin ja istuimiin. Anatomiset päätuet mahdollistavat pään tuennan vaikeissakin ongelmatilanteissa.
Plush päätuki
 Anatuki4 Soft pro on yksilöllisesti säädettävä päätukijärjestelmä lapsille ja aikuisille. Sarja koostuu useista eri päätuista sekä niihin kuuluvista lisätuista ja kiinnittimistä eri pyörätuolimalleihin ja istuimiin. Anatomiset päätuet mahdollistavat pään tuennan vaikeissakin ongelmatilanteissa.
Ohimotuet  
 Anatuki5 Soft pro on yksilöllisesti säädettävä päätukijärjestelmä lapsille ja aikuisille. Sarja koostuu useista eri päätuista sekä niihin kuuluvista lisätuista ja kiinnittimistä eri pyörätuolimalleihin ja istuimiin. Anatomiset päätuet mahdollistavat pään tuennan vaikeissakin ongelmatilanteissa.
Otsapanta pääntukiin
 Anatuki6 Soft pro on yksilöllisesti säädettävä päätukijärjestelmä lapsille ja aikuisille. Sarja koostuu useista eri päätuista sekä niihin kuuluvista lisätuista ja kiinnittimistä eri pyörätuolimalleihin ja istuimiin. Anatomiset päätuet mahdollistavat pään tuennan vaikeissakin ongelmatilanteissa.