Vuosikatsaus 2014

Vuoden 2014 aikana suurin yrityksemme toimintaan liittyvä muutos oli Helsingin toimipisteemme muutto, kun siirryimme entisen lähikaupan tiloista vartavasten meidän toimintaamme suunniteltuihin uusiin tiloihin Malmille. Muutto tapahtui syyskuussa 2014 ja viralliset avajaiset vietimme helmikuussa 2015. Jälkeenpäin voidaan todeta pääkaupunkiseudun asiakkaamme löytäneen uudet toimitilamme. Myös työntekijöidemme työtyytyväisyys uusissa tiloissa parantui oleellisesti aiempiin tiloihin verrattuna.

Handico tuli toimintakauden aikana valituksi sopimustoimittajaksi useissa vuosisopimuksissa Suomessa ja näin vahvistimme edelleen asemaamme alan yhtenä johtavista toimijoista. Henkilöstömäärä nousi vuoden aikana muutamalla uudella tekijällä, kun vahvistimme uusilla rekrytoinneilla erityisesti edustajaverkostoa, myynnintukea sekä huoltamoita Helsingissä että Pirkkalassa.

Iso kiitos yhtiön menestyksestä vuonna 2014 kuuluu yhtäältä asiakkaillemme, joista hyvin monen tahon kanssa takana on jo vuosien tai jopa vuosikymmenen mittainen yhteistyö. Menestyksen takana on toisaalta myös ammattitaitoinen henkilöstömme. Eli se joukkue, jolla toteutamme päivittäin perustehtäväämme - laadukasta asiakaspalvelua - antaa Handicolle hyvän pohjan menestyksekkäälle toiminnallemme myös tuleville vuosille.

 
Pirkkalassa, kesäkuussa 2015


Timo Vihma             Sami Martin             Tapio Salo             Jari Korhonen
Hallituksen pj.          Toimitusjohtaja       Tekninen johtaja  Myyntijohtaja

Ville Kattelus
Operatiivinen johtaja